t/m
Unieke stille plek middenin natuurgebied
Rust en ruimte
Volop fiets- en wandelroutes

Tarieven seizoen 2020

Tarieven seizoen 2020 van Camping de Vogelsangh vindt u hieronder.

Voor de tarieven seizoen 2020 biedt Camping de Vogelsangh u rustige en ruime kampeerplaatsen met veel privacy. Onze tarieven zijn per nacht inclusief 2 personen, elektra, water op standplaats, gratis douche en wifi, auto bij kampeermiddel en klein bijzettentje.

Bekijk hier onze tarieven

Arrangementen of verblijf naar keuze

Bekijk onze losse tarieven voor als u één dag of een paar dagen wil blijven. Naast de mogelijkheid om één of enkele dagen te blijven kunt u bij ons ook korte of lange arrangementen boeken. Bij drukke periodes hanteren we een aankomst na 12:00 uur en vertrek voor 12:00 uur. Wilt u liever een lang arrangement op een ander moment dat wij ze aanbieden, neem dan gerust contact op.

Voor alle gasten hebben we een welkomstpakket. Deze brengen we bij u langs of u kunt hem afhalen bij ons kantoor. In ons pakket vindt u o.a. diverse wandel- en fietsroutes in de omgeving. In ons sanitair gebouw vindt u meer folders en daar hangen posters van activiteiten die in de omgeving plaats vinden.

 

Vaste seizoenplaatsen en deelname aan natuurwerkdagen

Bij ons komt u vooral voor de rust, ruimte en natuur. We hebben vaste seizoenplaatsen voor mensen die elk jaar terug komen. Een aantal van onze ‘vaste’ gasten nemen deel aan de jaarlijkse natuur werkdagen van Landscha Overijssel. Tijdens uw verblijf bent u ook van harte welkom om mee te gaan. Meld u van tevoren aan bij ons kantoor. Voor meer informatie over de Natuurwerkdag verwijzen wij u graag naar het kopje ‘Werkgroep’ op onze website.

De camping is geopend van 1 april tot en met 31 oktober 2020.