t/m
Unieke stille plek middenin natuurgebied
Rust en ruimte
Volop fiets- en wandelroutes

Tarieven seizoen 2020

Tarieven seizoen 2020 van Camping de Vogelsangh vindt u hieronder.

Voor de tarieven seizoen 2020 biedt Camping de Vogelsangh u rustige en ruime kampeerplaatsen met veel privacy. Onze tarieven zijn per nacht inclusief 2 personen, elektra, water op standplaats, gratis douche en wifi, auto bij kampeermiddel en klein bijzettentje.

Bekijk hier onze tarieven

Keuze uit arrangementen en losse tarieven

Bekijk onze losse tarieven voor als u één dag of een paar dagen wil blijven. Naast de mogelijkheid om één of enkele dagen te blijven kunt u bij ons ook korte of lange arrangementen boeken. Bij drukke periodes hanteren we een aankomst na 12:00 uur en vertrek voor 12:00 uur.

Voor alle gasten hebben we een welkomstpakket. Deze brengen we bij u langs, of u kunt hem afhalen bij ons kantoor. In ons pakket vindt u o.a. diverse wandel- en fietsroutes in de omgeving. In ons sanitair gebouw vindt u meer folders en daar hangen posters van activiteiten die in de omgeving plaats vinden.

Vaste seizoenplaatsen en deelname aan natuurwerkdagen

Bij ons komt u vooral voor de rust, ruimte en de natuur.  We hebben veel vaste seizoenplaatsen voor mensen die elk jaar terug komen. Een aantal van onze vaste gasten nemen deel aan de jaarlijkse natuur werkdagen van Landschap Overijssel. Tijdens uw verblijf bent u ook van harte welkom om een dagje mee te gaan. Meld u van tevoren aan bij ons kantoor. Voor meer informatie en de data verwijzen u naar het kopje ‘werkgroep’ op onze website.

https://www.natuurwerkdag.nl/over-natuurwerkdag/

We zijn geopend van 1 april 2020 tot en met 31 oktober 2020.

 

Camping de Vogelsangh Logo