Unieke stille plek middenin natuurgebied
Rust en ruimte
Volop fiets- en wandelroutes

Over ons

Camping De Vogelsangh is al jaren eigendom van de familie Wetering. Opa Wetering is er in 1947 mee begonnen.

Het is begonnen met 3 caravans bij de ouderlijke woning. De vader van de huidige eigenaar Henk Wetering heeft het overgenomen van zijn vader. De vader van Henk heeft geprobeerd om het in stand te houden, echter lag hier niet zijn passie. Henk deelde wel dezelfde passie als zijn opa. Hij geniet van de natuur en had al snel, op 23 jarige leeftijd de beslissing genomen om de camping over te nemen van zijn vader.

Henk Wetering heeft in 1976 de camping van zijn vader overgenomen en heeft toen de camping vol passie en energie flink gerenoveerd tot wat het nu is. Naast campingeigenaar is Henk in 1982 begonnen als schoorsteenveger om de rustige winterperiode op te vangen. Hij heeft al snel alle titels behaald en is Meester Schoorsteenveger. Het bedrijf is door de jaren heen flink gegroeid. De samenwerking tussen camping De Vogelsangh en schoorsteenbedrijf De Vogelsangh is voor hem vanzelfsprekend. Hij runt het Schoorsteenbedrijf en de Camping sinds 2014 samen met zijn zoon Jordi Wetering die ook in het bezit is van alle titels en zich ook Meester Schoorsteenveger mag noemen. Hierdoor kan Henk een stapje terug doen en mag hij langzaam aan genieten van zijn welverdiende pensioen. Omdat Henk graag bezig is pakt hij de werkzaamheden van de camping weer meer op. Dit resulteert in mooie sanitaire voorzieningen en liggen er ook mooie toekomst plannen klaar.
Vanaf het moment dat Joke in het leven van Henk is gekomen is het overduidelijk dat Joke de natuur en alles wat erbij komt kijken heerlijk vindt. Ze geniet van de natuurpracht en alles wat de camping te bieden heeft. U zult haar regelmatig tegen komen op de camping.

Henk en Joke wonen naast de camping aan de Nieuwe Hammerweg 7. Hier bevindt zich het kantoor van de Camping en het Schoorsteenbedrijf. U kunt daar terecht voor al uw vragen.
Mocht u de krant willen lezen op de camping? Dan kunt u het beste de krant laten bezorgen op Nieuwe Hammerweg 7.

Camping de Vogelsangh Logo