t/m
Unieke stille plek middenin natuurgebied
Rust en ruimte
Volop fiets- en wandelroutes

Over ons

Camping De Vogelsangh is al jaren bezit van de familie Wetering. Opa Wetering is er in 1947 mee begonnen.

Toentertijd was het niet meer dan enkel 3 caravans bij de ouderlijke woning. Henk zijn vader heeft het overgenomen van opa. Hij is er mee verder gegaan, echter lag hier niet zijn passie. Henk wel. Hij genoot en geniet van de natuur en had al snel, op 23 jarige leeftijd, de beslissing genomen om de camping over te nemen.

Henk Wetering heeft in 1976 de camping van zijn vader overgenomen en heeft toen de camping vol passie en energie flink gerenoveerd tot wat het nu is. Naast campingeigenaar is Henk ook Meester Schoorsteenveger. De samenwerking tussen camping De Vogelsangh en schoorsteenbedrijf De Vogelsangh is dan ook vanzelfsprekend.
Vanaf het moment dat Joke in het leven van Henk is gekomen is het overduidelijk dat Joke de natuur en alles wat erbij komt kijken heerlijk vindt. Ze geniet zichtelijk van de natuurpracht en alles wat de camping te bieden heeft.

Samen wonen ze aan de Nieuwe Hammerweg 7a. Dit is gelegen voor het kantoor van zowel camping De Vogelsangh en schoorsteenbedrijf De Vogelsangh.

Camping de Vogelsangh Logo