Unieke stille plek middenin natuurgebied
Rust en ruimte
Volop fiets- en wandelroutes

Plattegrond van Camping de Vogelsangh

Via onze plattegrond Camping de Vogelsangh kunt u uw favoriete plek uitzoeken. Onze camping beschikt over 23 basiskampeerplaatsen, 8 comfortplaatsen, 4 camperplaatsen en 30 vaste seizoenplaatsen.

Hieronder vindt u de plattegrond van onze camping. Alle plekken hebben elektriciteit- en wateraansluiting. Er is een klein speeltuintje voor de (klein)kinderen. En we hebben op onze camping een kuierstekkie. Hier kunt u rustig zitten onder een afdakje en contact zoeken met onze seizoenbewoners en andere campinggasten.

Download hier onze plattegrond

Bekijk de Windroos links bovenin op de plattegrond om te zien hoe de zon draait. Heeft u graag een zonnige plek dan kunt u kiezen voor een plek midden op de camping. Aan de rand van de Camping de Vogelsangh zal al in de ochtend en avond langer schaduw zijn door de bomen.

Op de plattegrond kunt u zien dat er een aantal comfortplaatsen zijn met meer ruimte en privacy. Dit zijn onder andere plekken 54, 58, 60, 61, 62, 63 en 64. Heeft u liever een plek op een iets meer open veld dan kun je kiezen voor de plekken 23 t/m 27, 47 t/m 49 of 66 t/m 69. Bij de plekken 41 en 42 bevindt zich een klein sanitair gebouw. Het kleine sanitaire gebouw beschikt over een aantal douches en is in 2020 vernieuwd. Het grote sanitaire gebouw is in 2018 geheel vernieuwd en bevindt zich iets ten noorden van het kleine sanitaire gebouw. Hier vindt u de toiletten, invalidentoilet, douches, wasbak en wasmachine/droger.

Op plattegrond Camping de Vogelsangh staat ook de uitgang / ingang aangegeven. Via de ingang/uitgangĀ  kunt u via de Gemoelaksweg, als 100 meter richting het zuiden gaat, een wandelrouteknooppunt vinden en aansluiting krijgen op het fietsknooppuntennetwerk. Via de website van de ANWB kunt u uw eigen routes plannen.

Heeft u vragen, neem dan gerust contact met ons op.

Camping de Vogelsangh Logo