Unieke stille plek middenin natuurgebied
Rust en ruimte
Volop fiets- en wandelroutes

Basisplaats

Camping de Vogelsangh is gastvrijheid, rust en ruimte te midden van een prachtig natuurgebied.

Kamperen in Ommen, voor mensen die rust, ruimte en privacy in de natuur zoeken.

Bent u dol op kamperen? Kom dan met eigen tent, vouwwagen, caravan of camper naar Camping de Vogelsangh. Hier kunt u intens genieten, lekker dicht bij de natuur. Even back to basic.

De Camping ligt op een unieke rustige plek middenin een groot natuurgebied, waar je alleen de vogels nog hoort fluiten, waar de tijd even niet belangrijk is en waar de omliggende dorpen elk jaar mooier worden en meer charme krijgen.

Beleef het buitenleven op een bijzondere kampeerplek in één van de mooiste natuurgebieden van Nederland. Ontspan en geniet van de natuur op onze gastvrije, rustige camping. Onze camping is ideaal voor rustzoekers, natuurliefhebbers, wandelaars en fietsers.

De omgeving biedt veel (sport)activiteiten. En een bezoekje aan één van de vele restaurants in de omliggende dorpen staat garant voor een avondje genieten en onthaasten.

Bij Camping de Vogelsangh heeft de kampeerplaats een ondergrond van gras, waar u heerlijk kunt vertoeven. Naast een kampeerplaats zijn er ook een aantal comfortplaatsen, waar u iets meer privé kunt genieten. De comfortplaats is ruim opgezet waardoor u makkelijk uw caravan of tent kunt neerzetten.

De voorzieningen op onze basisplaats:

U kunt deze basisplaats het hele seizoen door of zelfs voor één nacht reserveren.

  • De basisplaats ruim opgezet
  • 10 ampère elektra op de plaats met een camping stekker aansluiting
  • Water aansluiting op de plaats
  • Douche en toilet in toiletgebouw
  • Gratis wifi op de plek
  • Eén auto mag bij de tent of caravan worden geparkeerd
  • Hond is aangelijnd toegestaan

U kunt een kampeerplaats het hele seizoen door, maar ook voor één nacht reserveren. Heeft u een speciale voorkeur voor een kampeerplaats? Geef dit aan ons door op het reserveringsformulier. Komt u er niet uit met uw reservering? Neem dan gerust contact met ons op via telefoonnummer 0546-673080 of mail naar camping@devogelsangh.nl.

Bekijk onze beschikbaarheid

Camping de Vogelsangh Logo