Unieke stille plek middenin natuurgebied
Rust en ruimte
Volop fiets- en wandelroutes

Omgeving Camping de Vogelsangh

Wij nodigen u graag uit voor een bezoek aan ons mooie Vechtdal!

In het Vechtdal zijn bijna alle Nederlandse landschappen te vinden. De beslotenheid en lieflijkheid van de heidevelden en de esdorpjes doen je serieus even stil laten staan.

Vanaf de camping kunt u diverse fiets- of de wandelroutes pakken die u langs de mooiste plekken van het Vechtdal voeren. Hier wil je maar één ding: op pad in de natuur! Over smalle paadjes langs wuivend riet, over donkere beukenlanen, langs kleine bolle akkertjes met houtwallen waar rode boerderijdaken achter vandaan piepen. En dan zijn er ook nog zandverstuivingen, landgoederen, vennetjes, stuwwallen, donkere bossen en kleine esdorpen-met-brink. En niet te vergeten natuurlijk de Vecht zelf, de kleinste van onze grote rivieren, die zo mooi kronkelt door het dal dat hij zelf geschapen heeft.

Camping de Vogelsangh is een rustige camping midden in de natuur.  De camping ligt in het Vechtdal midden in de bossen aan de rand van de uitgestrekte heidevelden van het natuurreservaat “Beerze”. Op ca. 8 km. van de bruizende Hanzestad Ommen. Op ca. 2 – 3 km afstand liggen de dorpjes Beerze en Junne die bekend staan om haar mooie natuurlijke omgeving met historische boerderijen. Het Vechtdal is een natuurlijke, groene, gastvrije en bijzondere vakantiebestemming. Het Vechtdal heeft veel streekproducten en zij kan u tijdens uw verblijf veel verrukkelijks bieden. Wij nodigen u graag uit voor een bezoek aan ons mooie Vechtdal.

https://www.vechtdaloverijssel.nl/verrukkelijk-vechtdal

 

 

Camping de Vogelsangh Logo