t/m
Unieke stille plek middenin natuurgebied
Rust en ruimte
Volop fiets- en wandelroutes

Omgeving Camping de Vogelsangh

Is dit Nederland? Iedereen die het Vechtdal voor het eerst bezoekt, stelt zich deze vraag.

De Overijsselse Vecht stroomt door Nederland! In het Vechtdal zijn bijna alle Nederlandse landschappen te vinden. De beslotenheid, lieflijkheid van de heidevelden en de esdorpjes doen je serieus even twijfelen.

Waar je niet over twijfelt, is dat je in dit gebied meteen de fiets of de wandelschoenen wilt pakken. Hier wil je maar één ding: op pad! Over smalle paadjes langs wuivend riet, over donkere beukenlanen, langs kleine bolle akkertjes met houtwallen waar rode boerderijdaken achter vandaan piepen. En dan zijn er ook nog zandverstuivingen, landgoederen, vennetjes, stuwwallen, donkere bossen en kleine esdorpen-met-brink. En niet te vergeten natuurlijk de Vecht zelf, de kleinste van onze grote rivieren, die zo mooi kronkelt door het dal dat hij zelf geschapen heeft.

Camping de Vogelsangh ligt midden in de bossen aan de rand van de uitgestrekte heidevelden van het natuurreservaat “Beerze”. Op ca. 8 km. van de bruizende Hanzestad Ommen. Op 2 km afstand ligt het dorpje Beerze dat bekend staat om haar mooie natuurlijke omgeving met historische boerderijen.

Camping de Vogelsangh Logo